Terug naar onze website Beschikbaarheid en direct boeken
Geclassificeerd met de hoogste klasse, 5 tulpen.

Geclassificeerd met de hoogste klasse, 5 tulpen.

Op 19 juli 2021 zijn wij door Bed and Breakfast Nederland geclassificeerd met 5 tulpenDit is de hoogste klasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. B&B Bergheide ontving de 5 tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Uit het rapport van de mystery guest: “Een Bed & Breakfast met vijf tulpen is van uitzonderlijk niveau. B&B Bergheide is tot in de puntjes verzorgd en alles wordt uit de kast gehaald om u een fantastisch verblijf te bezorgen. De voorzieningen, service en kwaliteit zijn van topniveau en als gast ontbreekt het u aan niets“.

 

In Limburg zijn er maar vijf bed & breakfasts met een classificatie van 5 tulpen. In Midden-Limburg is alleen B&B Bergheide geclassificeerd met 5 tulpen. 

"Een bed & breakfast met vijf tulpen biedt voorzieningen, service en kwaliteit van topniveau. De inrichting is tot in de puntjes verzorgd en de eigenaar haalt alles uit de kast om de gast een fantastisch verblijf te bezorgen. Daarnaast is er veel privacy, want B&B's in deze klasse hebben altijd privé-sanitair bij de gastenkamers en vaak ook een eigen entree", aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland. 

Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag.

Gepubliceerd 23-07-2021 / Copyright © B&B Bergheide